Adventskalendersguiden

Adventskalendersguiden

Gillar du överraskningar? Vem gör inte det. Inför julen så är det mycket att fundera kring. Om du tar dig in på adventskalenderguiden.se så kan du välja vilken typ av kalender du vill ha. Vill du till exempel ha en chokladbit, eller lakrits, kaffe eller the, det finns mycket att välja mellan, och du börjar då ofta dagen genom att bli på gott humör, ett gott humör som sedan följer dig hela dagen. Det blir ju alldeles utmärkt.

Adventskalender för barnJag tror ju att du liksom väldigt många andra fick sig en adventskalender när vi var barn. Det var egentligen bara en lucköppning, men det var ändå väldigt spännande. Jag har för mig jag fick min av ICA-butiken som mina föräldrar handlade i. Alltså absolut inget påkostat, utan den var nog gratis. Sedan var det ganska spännande, det var ju ett sätt att komma upp på morgonen, vad fanns i luckan.

Adventskalender för vuxnaDet avancerar, blir du vuxen så blir det inte så spännande att bara få öppna en lucka och se en bild. Jag ser på adventskalender.se att det till exempel finns en bygsats för den klassiska Mercedes 300SL, du minns kanske den med måsvingar till dörrar. Här kommer den som byggsats, en ny del bakom varje lucka. På julafton har du en färdigbyggd modellbil som du kan ställa i bokhyllan.
Eller om du gillar modelljärnvägar, så finns det en kalender, där du får ett hus eller en figur varje dag, som du kan använda till ditt modellbygge.

Drycker i kalendernDet här kan jag tycka vara lite tveksamt, en kalender med öl eller andra drycker. Julen är trots allt barnens högtid, därav min tveksamhet. Men kalendern finns, och därför skriver jag att den finns. Det är du som ska handla i så fall och då blir det ditt beslut om du vill ha drycker av den modellen till julen.

Utan dryckerMen du behöver inte bekymra dig, det finns adventskalendrar till alla. Choklad, bygga Mercedes. Se till att skaffa en till dig själv snabbt, innan de tar slut. Om jag är rätt informerad så försvinner vissa kalendrar väldigt fort, och det skulle ju vara synd om just du inte fick det du vill ha.

Adventskalender
Adventskalenderguiden

Lämna ett svar