Hur gammal blir du?

Hur gammal blir du?

Hur gammal blir du? Det är en fråga som många har funderat omkring, och nu kan du kanske få svaret. Följ instruktionerna, så får du se. Ta nu detta med en stor nypa salt. Du har länken längst ner.

Jag får börja med att fylla i när jag är född, om jag är man eller kvinna, var jag bor, samt mitt postnummer, hur det sista kan ha någon betydelse vet jag inte. På nästa sida ska jag fylla i civilstånd, och eftersom jag är lyckligt gift,. Så fyller jag sanningsenligt i den rutan. Nästa fråga handlar om hur många relationer jag utvecklat de senaste tolv månaderna, och som jag ännu håller kontakt med minst en gång i veckan. Ja här faller det ju, jag flyttade förra året till en litet samhälle på södra Gotland, och där skapade jag ett antal nya kontakter, som jag då höll kontakt med, men de försvann vid nästa flytt, och här har jag inga nya kontakter, så det får bli en nolla. Kontakter på Facebook eller de som försöker locka mig till kontakt via mail, och skickar nakna bilder av sig själva, de vill att jag ska tro det i vart fall, de kommer inte att räknas.

Nästa avsnitt i Hur gammal blir du?


Nästa avsnitt handlar om stress. Du som följer mina bloggar vet att jag har ganska bra koll på detta, så det blir inget kryss bland de drygt tjugo olika alternativen som finns. Det frågas efter hur jag sover, och där kan jag med gott samvete igen, kryssa i att jag sover bra. Min utbildning är nog positiv, jag har en del högskola och det bör räcka. Hur mycket jag jobbar blir enkelt, jag är pensionär.
På frågan om jag är optimist när det gäller mitt åldrande, så kryssar jag i att jag ser fram mot mitt åldrande. Samma positiva svar när det frågas efter hur jag aktiverar min hjärna, spel, lära mig nytt och liknande. Det tycker jag att jag gör hela tiden, så det blir då minst två gånger i veckan.
Testet fortsätter med min livsstil. Först vilken luftkvalité det är där jag bor. Måste skriva mycket bra, eftersom jag bor ganska nära en skog i utkanten av en liten stad. Sedan blir det nog lite negativt förutsätter jag, hur många koppar kaffe slukar jag per dag. Eftersom jag varierar kaffet med te, så blir det nog inte fler än max två koppar per dag. Räknar man med te, så hamnar jag säkert på minst sju. Det föll på nästa fråga, hur många koppar te dricker du per dag, och här måste jag fylla i fem. Därefter kommer det en numera trevligt fråga, hur ofta jag röker och hur många cig om dagen. Jag och kära hustrun upphörde med detta för snart tio år sedan, firar tioårsjubileum 8 september 2020. Vår första rökfria dag var 8/9/10, det vill säga den åttonde september 2010. Väldigt lätt att komma i håg. Frågorna fortsätter med alkohol, och här kan jag inte säga att jag har slutat, jag tar några glas vin i veckan.

Hur gammal blir du?
Hur gammal blir du?Hur gammal blir du? Gör testet och kolla.


På nästa sida handlar det om mat och mest vitt bröd och rött kött, det är väl ganska känt att dessa två inte är bra för kroppen. Jag kryssar sanningsenligt i rätt svar. På slutet kommer det frågor om motion, där som tur är promenaden om minst trettio minuter finns med, det är exakt det jag gör, numera varje dag, minst trettio ofta över en timme, så här pressar mig inget samvete. Även sidan om mina mediciner klickar jag enkelt igenom, med korrekta svar.
På sista sidan frågar man lite om min familj och när de gick ur tiden. Nu är det hela klart, ska bara klicka på knappen Beräkna min ålder. Lite fasa, det kan ju stå 65, det vill säga nästa år. Det vill jag inte, jag har fan i mig inte tid att lämna in då, jag har ganska mycket kvar att ordna med här i livet. Men det blev en antiklimax, jag var tvungen att skapa ett konto. Nåväl, jag gjorde det, och kommer säkert att få en massa reklam. Skit i det, jag fixade det och noterar att jag kommer att få uppleva min nittioårsdag. Ganska OK, om man nu inte ändrar alla förutsättningar, det vill säga det att kunna byta ut kroppsdelar som fungerar sämre, och så kan vi leva tills vi fyller 200 minst, eller kanske 1000 år. Det är på den tiden vi statistiskt råkar ut för en olycka som tar livet av oss.
Gör ditt egna test på Living to 100?
Sedan får du ju själv bestämma om du vill tro på detta eller ej.

Hur gammal blir du? Framöver kanske vi kan byta ut j´kroppsdelar på samma sätt som man idag renoverar hus.
Framöver kanske vi kan byta ut j´kroppsdelar på samma sätt som man idag renoverar hus.

2 svar på “Hur gammal blir du?”

  1. Pingback: Hur gammal kan jag bli? - 01

  2. Pingback: Är du stressad? - Magazin1

Lämna ett svar